• ACANA - Pacifica [5.4kg, 1.8kg] - Gatos

ACANA
Pacifica [5.4kg, 1.8kg] - Gatos

Producte Destacat

TOT SOBRE LA CARN QUANT PEIX? Lliure de concentrats de proteïnes vegetals, ACANA Pacífica conté un 75% de peix.  QUANT PEIX FRESC? La MEITAT del peix a ACANA és FRESC i SENCER i l'altra MEITAT és sec o amb olis. Tot el peix està considerat apte per al consum humà. QUANTS PEIXOS? ACANA Pa...

Continuar llegint
Selecciona una opció:

1.8 kg
19.88€ 19.88€
A partir de 2 unidades: 18.89€
A partir de 3 unidades: 18.49€
A partir de 4 unidades: 17.89€
A partir de 5 unidades: 17.49€

5.4 kg
47.72€ 47.72€
A partir de 2 unidades: 45.34€
A partir de 3 unidades: 44.38€
A partir de 4 unidades: 42.96€
A partir de 5 unidades: 42.00€

Característiques del producte

ACANA PACIFICA: Pinso per gats (peix: Arengada, Sardina, halibut, lluç i escórpora)

TOT SOBRE LA CARN

QUANT PEIX?
Lliure de concentrats de proteïnes vegetals, ACANA Pacífica conté un 75% de peix.

 QUANT PEIX FRESC?
La MEITAT del peix a ACANA és FRESC i SENCER i l'altra MEITAT és sec o amb olis. Tot el peix està considerat apte per al consum humà.

QUANTS PEIXOS?
ACANA Pacífica ofereix 5 peixos de captura silvestre en proporcions de WholePrey ™ de peix, òrgans i cartílag.
Arengada del Pacífic - sencera i fresca del Pacífic nord de Canadà.
Sardina del Pacífic - sencera i fresca del Pacífic nord de Canadà.
Halibut del Pacífic - sencera i fresca del Pacífic nord de Canadà.
Lluç - sencera i fresca del Pacífic nord de Canadà.
Escórpora - sencera i fresca del Pacífic nord de Canadà.

NOMÉS 5 SUPLEMENTS
A diferència dels aliments convencionals per gat, ACANA conté inclusions de peix sencer, la qual cosa ofereix nutrients essencials de forma natural, eliminant la necessitat de llargues llistes d'additius i suplements.

BIOLOGICALLY Appropriate ™
ALIMENTS A força de PEIX I CARN QUE s'assemblen LA DIETA EVOLUTIVA DEL TEU GAT.

El gat salvatge occidental és l'ancestre de tots els gats domèstics i mentre anys D'reproducció han generat centenars de 'gats de diferent aparença', l'organisme intern dels gats salvatges i els gats domèstics romanen sense canvi, pel que no és sorpresa que seus requeriments nutricionals romanguin igual.

La nostra multipremiada i Biològicament ApropiadaTM filosofia és simple: assemblar la qualitat, frescor i varietat de carns que els gats mengen d'acord a la seva evolució, limitant els carbohidrats i els ingredients sintètics que no pertanyen a la dieta natural dels gats.

RIC EN PEIX (75%) i PROTEÏNA (37%)
El teu gat és un carnívor i aquesta biològicament adaptat per a una dieta rica en carn. Equipat amb dents filosos, una sola mandíbula movible i un tracte digestiu curt, els gats domèstics estan anatòmicament dissenyats per separar la proteïna i el greix de la carn.

Raó per la qual hem preparat ACANA Pacífica amb un 75% de sardina del pacífic de captura silvestre, palaia, lluç i peix roca - tots capturats a l'illa de Vancouver i aptes per al consum humà abans de la seva inclusió als nostres aliments.

Entirely free of the pea or potato protein Concentrates, ACANA derives its rich protein content from fish ingredients (not plants), supporting llegeixin muscle mass and Nourishing your cat completely.

GRANS INCLUSIONS DE PEIX FRESC (1/2)
Fem servir peix fresc en la seva forma més natural i nutritiva. És per això que la ½ del peix a ACANA Pacifica és fresc, i l'altra ½ és sec o amb olis, la qual cosa proporciona una concentrada i nutritiva font de proteïna de peix.

UNA ABUNDANT VARIETAT
Considera la varietat en la dieta natural: ous avui, un ànec o oca matí, peix fresc el següent. La mare natura proveeix una diversitat de proteïnes i greixos essencials per mantenir la salut òptima dels gats.

Raó per la qual ACANA Pacífica presenta una varietat de peixos - arengada, sardina, palaia, lluç i peix roca de captura silvestre - tots sencers i altament nutritius en proporcions de WholePrey TM de peix, òrgans i cartílag que semblen la dieta natural.

PROPORCIONS DE WHOLEPREY ™
En la seva infinita saviesa, la mare natura va harmonitzar els nutrients en els peixos sencers per omplir perfectament les necessitats del teu gat. La carn proveeix proteïna i greix, els òrgans aporten vitamines i minerals, i els ossos proporcionen calci i fòsfor.

ACANA ofereix proporcions de WholePrey TM de peix, òrgans i cartílag que semblen a la naturalesa i aporten nutrients de forma biodegradable - reduint dràsticament la necessitat d'afegir vitamines sintètiques o suplements en els nostres aliments.

CARBOHIDRATS LIMITATS (23%)
El teu gat no té cap necessitat nutricional de carbohidrats, i la seva dieta natural conté molt pocs, si no és que cap. Els carbohidrats són àmpliament reconeguts com la causa principal de l'obesitat i diabetis - tot i així, els aliments convencionals per gat, sovint excedeixen el 50% de carbohidrats en el seu contingut.

Raó per la qual ACANA limita el contès total de carbohidrats i reemplaça els carbohidrats de digestió ràpida com l'arròs, tapioca i papa amb saludables fruites de baix índex glucèmic i vegetals com el carbassó i els vegetals verds; ja que aquests entren al torrent sanguini lentament, evitant així alteracions en els nivells de sucre en la sang i disminueixen la possibilitat d'acumulació de greix.


Composició:


ELS MILLORS I MÉS FRESCOS INGREDIENTS DE CANADÁACANA Pacífica presenta una varietat inigualable de peixos regionals capturats en hàbitat natural per gent que coneixem i confiem, considerats "aptes per al consum humà", són lliurats frescos i sencers a les nostres multipremiadas cuines cada dia! arengada del pacífic sencer fresc (16%), oli d'abadejo del pacífic (13%), llenguado sencer fresc (8%), arengada deshidratat (8%), farina de bacallà del pacífic (8%), farina de lluç del pacífic (8%), pèsols verds sencers, llenties vermelles, cigrons, llenties verdes, oli d'abadejo (6%), lluç sencera fresca (4%), ratlla vermella de roca fresca (4%), faves pinto, pèsols grocs sencers, oli de gira-sol, alfals curada al sol, alga marró, carbassó fresc, carabassa butternut esquaix, xirivies fresques, fulles de col arrissada, espinacs frescos, fulles de mostassa fresca, fulles de nap, pastanagues fresques, pomes fresca xarxa delicious, peres Bartlett fresc es, fetge de bacallà liofilitzat (0,1%), nabius, nabius agres, arrel de xicoira, curcuma, card marià, arrel de bardana, espígol, arrel de malví, fruit de rosa.Aditivos: Vitamin E, K, Cholina, zinc, Cobre.Conservado naturalment amb Vitamin E.

DISSENYAT PER CARNÍVORS
Our Biologically Appropriate ™ foods are designed to match the eating anatomy of cats, and to produeix a nutritional analysis that mirrors the natural diet - we'veu packed ACANA with Richly Nourishing proteins and fats, limiting unwanted carbohydrates.

ANÀLISI DE GARANTIA
Proteïna crua (min.) 37%
Greix crua (min.) 20%
Cendra crua (màx.) 7.5%
Fibres crues (màx.) 3%
Humitat (màx.) 10%
Calci0 (min.) 1.5%
Fòsfor (min.) 1.1%
Taurina (min.) 0,15%
Àcids grassos Omega-6 (min.) 2%
Àcids grassos Omega-3 (min.) 2.2%
DHA (min.) 1%
EPA (min.) 0.8%
VITAMINES I MINERALS
VITAMINES
Vitamina A 30 KIU / kg
Vitamina D3 3,000 IU / kg
Vitamina E 150 IU / kg
Vitamina B1 (Thiamine) 20 mg / kg
Vitamina B2 (Riboflavin) 20 mg / kg
Vitamina B3 (Niacin) 100 mg / kg
Vitamina B5 (Pa. Acid) 15 mg / kg
Vitamina B6 (pyridoxine) 15 mg / kg
Vitamina K 1.50 mg / kg
Vitamina B12 0.20 mg / kg
Àcid fòlic 2.00 mg / kg
Pujol 3,000 mg / kg
MINERALS
Sodi 0,50%
Clorur 0,80%
Potassi 0,84%
Magnesi 0,10%
Ferro 105 mg / kg
Zinc 150 mg / kg
Coure 23 mg / kg
Manganès 12 mg / kg
Iode 2.80 mg / kg
Seleni 1.00 mg / kg
AMINO ÀCIDS
Lisina 2.86%
Treonina 1.59%
Metionina 1.00%
Isoleucina 1.56%
Leucina 2.77%
Valina 1.85%
Arginina 2.53%
Fenilalanina 1.57%
Histidina 0,81%
Triptòfan 0,42%
Cistina 0,36%
INCLUSIONS BOTÀNIQUES
Arrel de xicoira 400 mg / kg
Cúrcuma 100 mg / kg
Card lletós 100 mg / kg
Arrel de bardana 100 mg / kg
Espígol 100 mg / kg
Arrel de malví 100 mg / kg
Rosa mosqueta 100 mg / kg

Llista de marques de productes per a mascotes